Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2016 02:46 - Carthago delenda est!
Автор: laval Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1093 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.07.2016 21:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Картаген трябва да бъде разрушен! Това е прочутата ораторска фраза на Марк Катон Стари, консул и цензор на Рим. С нея той завършвал всяка една своя реч в Римския Сенат, независимо за какво говорел.

Днешният Картаген е ИДИЛ. Или ДАЕШ. Или Ислямска държава и както още там се нарича. Това е едно раково образувание на нашата планета. За съжаление вече с много метастази, плъзнали по целия свят. Този съвременен Картаген трябва да бъде унищожен, веднъж завинаги.

По принцип съм миролюбив човек. Ненавиждам агресията и насилието във всичките им форми и проявления. Особено много тероризма. Днес беше Мюнхен, вчера – Ница, онзи ден – Париж. Но след всичките тези атентати и стотици жертви просто не виждам никакъв друг изход.

Най-лошото нещо на агресията е, че може да ѝ бъде противопоставена единствено друга сила. Когато един организъм има рак, лечението е операция. Туморът се изрязва дълбоко заедно с всички негови разсейки, за да не може да се върне никога повече отново.

Не знам какво още трябва да се случи, за да разберат европейските политици, че срещу нас се води истинска война. Джихад, както ѝ казват ислямските фанатици. Целта на тази война е да бъде унищожена цивилизацията ни. Политическата коректност вече не е уместна. Ислямът не е религия на мира. А тези, които извършват тези атентати, просто не са хора. Те са си чудовища в човешки облик. Щом искат тази война, те трябва да си я получат. “А la guerre comme а la guerre”, казват французите. Това зло трябва да бъде изкоренено от лицето на земята. Сега и завинаги. За да няма повече невинни жертви. Не виждам кой друг може да го направи, освен НАТО.

И нещо друго трябва да стане ясно: НАТО не може и не бива повече да разчита съюзници да му бъдат кремълския самодържец и падишаха от Мала Азия. Те си имат съвсем други планове.

Аз не желая всеки ден да гледам новини за поредния терористичен акт. Време е за действие!

Carthago delenda est!
image  



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: laval
Категория: История
Прочетен: 4131570
Постинги: 1371
Коментари: 2757
Гласове: 22109