Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2017 20:12 - Внимание, хейтър!
Автор: laval Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3157 Коментари: 15 Гласове:
10

Последна промяна: 13.11.2017 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЕДНА ДОБРА НОВИНА:

ТОКУ-ЩО ОТ БЛОГ.БГ МЕ УВЕДОМИХА, ЧЕ АПОСТОЛОВ САМ Е ДЕАКТИВИРАЛ ПРОФИЛА СИ. ДАНО ДА ПРЕСТАНЕ ВЕЧЕ ДА ИЗПРАЩА ОБИДНИ КОМЕНТАРИ НА КОГОТО И ДА БИЛО.

Бих искал да попитам уважаемите блогъри с повече опит от мен тук, как бих могъл да докладвам на администраторите на блога за лицето Апостол Апостолов, подвизаващо се тук в блог.бг под никнейма apostapostoloff. Понеже не знам друг начин, реших да го направя с този постинг, като същевременно предупредя и другите блогъри за изключително непристойното му поведение. Без с нищо да съм предизвикал подобно нечовешко озлобление, това същество преди малко за пореден път ми изпраща два невероятно просташки коментара с много силни обидни квалификации по мой адрес, най-вече относно интелекта ми, нещо, което никога не съм позволявал на никого през целия си съзнателен живот. Пиша в блога си за удоволствие и по съвест, като гледам да съм позитивен и обективен. Опитвам се да живея в хармония със себе си и не изпитвам ни най-малка потребност от подобни неприятни преживявания. Още повече, че са напълно непредизвикани от мен. Разбира се, аз изтрих обидните два коментара, тъй като изрично съм предупредил, че в моя блог не се допуска лош тон, а камо ли подобни хейтърски писания, може би най-грозните, които съм срещал тук досега. И друг път неведнъж съм получавал обидни коментари от него, но досега просто го игнорирах и ги изтривах. Не го знам трол ли е, какъв е и откъде у него такава злоба. Сега обаче този, очевидно хейтър по дефиниция, направо прекали с обидите. Предполагам, че и други блогъри са имали подобни неприятни моменти с това лице. Ако е така, моля ги да споделят това като коментар. Затова моля за съдействие администраторите, за да спре това лице да ми досажда веднъж завинаги.


image

image

image

Ето за този човек тук става дума: 

Скандално известният астролог Апостол Апостолов е роден на 22 май 1958 г. в София. Според това, което научавам, този човек е явно много тежко болен и трябва активно да се лекува. 

image




Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. laval - Още един
11.11.2017 21:09
с неприличен коментар, getoveyoselph. Този път със сексуален контекст. Съветва ме да съм отговорел на хейтъра, че съм нямал чувства към него. Да пази Господ и да варди!
"Боже, колко мъка има на този свят!" казал Моканина.
цитирай
2. marmalady - kolega, нема отърване..
11.11.2017 21:26
това е част от Играта,приеми го..
и в живия живот е така..
с най-добро чувство,и хубава вечер..
/Юлия
цитирай
3. rosiela - Дали е той
11.11.2017 21:31
или се опитват да го излагат. Той е астролог от София, немска филология завършил, прави майтап, ама такива обиди не ръси. Най- вероятно е друг, с негов ник. Има потребители, които не го долюбват, една от тях е Юла, Жоро Стоименов, Чучелото и други. Мисля, че е нарочна провокация. Пращай у лево и върви напред.
цитирай
4. laval - Това е
11.11.2017 21:59
apostapostoloff. Не го знам кой е и какъв е, но често попадам на негови обидни думи и коментари в това, което чета. Вече няколко пъти ми изпраща коментари, които винаги съдържат някакви обиди и затова ги изтривам. Днес обаче надмина себе си. Не мога на никого да позволя това. Нека всички да знаят какво представлява човека с този ник.
цитирай
5. laval - ladylady написа:
11.11.2017 23:25
тук пишат хора ,които са наивни, дебилни, и инфантилни,
извинявам се, но аз съм такава директна..
но,пък никога не спекулирам, мамя, или..лицемеря..
Роса Копукова и Кременова вие сте тотално объркани
като си съчинявате безумни,параноични истории..
че аз съм..хакер, фалшифицирам профили,
че манипулираме с Гого Стар в комбина сайта, и такива
бабешки девитини...тъпи клюкарски номера, на изкукали женоря..
заради крамолите на пУтеси, и ей такива луди,луди жаби, сайта остана празен

пп.
Апостолов има безобразно и подсъдно държание,
и, е прогонен от всички нормални бг сайтове..
напиши му името в Гугъл, и ще видиш,какво става..
той се натрапва на всяка , и обижда всички наред с
безобразен каруцарско/мангалски жаргон...
Росо, и за да разбереш от първа ръка,ще го кажа тук,
за 5г ,аз два пъти му звъня,да се опитам, да го укротя малко,
защото той има предоставен публично личен телеф номер,
и лична фирма ,с която е познат в обществото..
ако аз бях в България, досега да съм го ..светнала с 10 000 бона..
нямам време и нерви за такава изпаднала ..персона..
мисля, да спра дотук..
колега Лазаров,
подайте и вие оплакване,но полза никаква в този сайт..
със съчувствие,лека вечер..
юлия
цитирай
6. laval - И още един се появи
12.11.2017 12:45
с ник lilienschwager. Този явно е регистриран днес, има само 2 прочитания, едното е от мен и няма нито един постинг. В заглавието на блога си е написал, че той е само за подгавряне. Та този идиот ме заплашва с дърво, защото съм бил национален предател и руско мекере. Това при положение, че много от темите ми са патриотични и неведнъж съм писал против руското влияние у нас. Що за малоумни хора се подвизават тук? Направо не мога да повярвам, че въобще съществуват такива. Да пази Господ!
цитирай
7. ok3223 - оПЛАКВАТЕ СЕ, КАТО БЕЗАЩИТНИ ВДОВИЦИ ...
12.11.2017 17:23
Апостолов не обижда всеки, само тези, които са меки Гани, и мухъли според него. И с тях си избива някакви болестни комплекси, когато не харесва написаното от тях. И така е повече от 10- на години.
Никой не го е съдил, не се е опитал даже, като стотици се оплакват и хленчат жално милно, като вдовички млади за х ...
А ако го подхванете по- сериозно, никой не е опитал досега, а засегнатите са много стотици. Досега да е осъден на голяма глоба от десетки хиляди, или го издирите, което е възможно, има насочващи координати, и му направите засегнатите една интелигентна мечка, отдавна, отдавна да е вкаран в правият път.
цитирай
8. laval - Ами не съм
12.11.2017 18:24
определено мека Гана и мисля, че този път си е намерил майстора. Вече го докладвах на модераторите. Ако не го махнат оттук и посмее да ми се появи само още веднъж, вече знам какво да предприема и ще си плати наведнъж за всичко. Не съм от хората, които си оставят магарето в калта. Трябва да му е ясно. Дигнал съм му мерника ...
цитирай
9. laval - ИМА ПОЛЗА
13.11.2017 19:11
от докладването. Блогърът Апостол Апостолов сам е изтрил профила си, а lilienschwager е предупреден. Така че бих искал да посъветвам всички: ако някой си позволи да ви обижда тук, просто не се колебайте и веднага го докладвайте на модераторите!
цитирай
10. dedenze - Да трябва да има възмездие и по-решително действие от страна на модераторите !
15.11.2017 13:11
Въпросният Апостолов е болен рецидивист, който от 3-4 часа сутринта започва с гадориите, не се е махнал от блога по десетина негови,типични израза съдя, че е сменил профила с lilienschwager !?
цитирай
11. djani - Постолчо у част от играта в блог.бг, за да има интриги ...
15.11.2017 13:17
Не блести с интелект и остроумие, но непрекъснато провокира, често твърде неуместно с оглед на десните си и русофобски политически пристрастия. Отгдавна го игнорирам, а когато непристойно дефекира в блога ми, просто влиза в действие модерацията. Като плясване по досадна муха...
цитирай
12. laval - И аз
15.11.2017 13:37
мисля също, че lilienschwager е новия профил на Апостолов тук. Докладвал съм го на 2 пъти вече и 2 пъти е предупреден от модераторите. Ако отново обижда някой, нека незабавно да го докладва, без да се плаши. Такива болни хора не ни трябват тук.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: laval
Категория: История
Прочетен: 4100712
Постинги: 1370
Коментари: 2757
Гласове: 21962