Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2022 17:52 - Русофилството
Автор: laval Категория: История   
Прочетен: 908 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 18.06.2022 12:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Русофилството е грубо политическо суеверие … Казва го не някой друг, а основоположникът на социализма у нас Димитър Благоев – Дядото. В България са се нароили доста русофилски организации, финансирани от Кремъл, които открито действат против интересите на страната и подкопават националната ни сигурност. Омръзна ми да повтарям, че: 

1.       Русия и СССР не само не са наш двоен освободител, а реално са наш двоен окупатор.

2.       След Руско – турската война от 1877 – 1878 Русия не ни е освободила, а окупирала, за което тук съм публикувал документи. Нещо повече, България си е платила в злато за тази окупация. Пародоксално, но ни е освободил несправедливия Берлински конгрес, който е разкъсал България на 5 части, като е определил краен срок на окупацията.

3.       През Първата световна война Русия ни е враг и воюва с нас в Добруджа и  Македония. Нещо повече, руски кораби бомбардират Варна и Балчик. Брест – Литовският мирен договор определя България като страна - победителка във войната с Русия.

4.       През Втората световна война СССР не ни е освободил, а окупирал, като на 5 септември 1944 дори ни е обявил война. Повторната ни окупация трае до 1947.

5.       Руснаците не са наши славянски братя, нито братушки. Българите не сме славяни. Ние сме си били винаги българи. Руснаците пък въобще не са славяни. Това са угрофински племена, които са били насила славянизирани, и то чак след 1721.

6.       Руският език има езиково сходство с българския единствено поради факта, че това е един изкуствено създаден език на базата на старобългарския език. Това сходство днес се определя на не повече от 55% по отношение на речниковия фонд.

Имайки предвид, че България днес е член на НАТО и Европейския съюз и като такава беше определена именно от Русия, която се явява агресор в Украйна, като неприятелска държава. Ето защо, русофилството днес, независимо дали е безкористно или платено в рубли, долари или евро, следва да се смята за чиста проба национално предателство спрямо европейското бъдеще на народа ни. Такива лица като Костадинов, Янев, Сидеров следва да бъдат съдени и осъдени за държавна измяна, а пък партиите им – забранени със закон. Може мнението ми да е крайно, но това според мен това е единствено спасителното решение за България.

image




Гласувай:
12


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. petgrig - Да!
15.06.2022 18:45
Цялата истина!
цитирай
2. vacsine - Българският комуняга - най-дол...
16.06.2022 08:51
Българският комуняга - най-долната предателска отрепка!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: laval
Категория: История
Прочетен: 4133542
Постинги: 1371
Коментари: 2757
Гласове: 22117