Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2016 20:15 - Ambiente Frankfurt
Автор: laval Категория: Лични дневници   
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.09.2016 12:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Амбиенте е името на най-голямото и най-важно изложение на стоки за дома в света. Провежда се всяка година през месец февруари в Панаира във Франкфурт на Майн, Германия. Трае 5 дни. Участват около 5000 изложители от всички краища на планетата. Присъствието на този панаир е въпрос на престиж за производителите. Свои щандове имат всички световноизвестни марки в този бизнес. Посещението му е задължително за всеки уважаващ себе си търговец в този бранш.

Изложението е разположено във всичките 11 палати на панаирното градче. Площта е огромна, защото палатите са по на няколко етажа. Палата 10 например е 6 етажа, с големи зали. Между всички палати има изградена топла връзка с дълги коридори. Ако сте изморени, можете да ползвате хоризонтални ленти за придвижване. Всички етажи са свързани с ескалатори.

Посещава се ежегодно от около 150000 посетители. За тях са създадени всички удобства. Що се касае до организацията, по типично немски маниер тя е безупречна. На входа на панаира има станция на метрото, а по средата минава градската железница. В самия панаир непрекъснато циркулират бусове тип shuttle. С входния билет за панаира можете да пътувате безплатно в градската транспортна мрежа през времетраенето му. Навсякъде има гардероби и заведения, както и многобройни информационни табели. Невъзможно е човек да се обърка.

Отделните палати са тематично подредени. Стоки за масата, кухнята, украса и обзавеждане на дома, подаръци. Никъде другаде по света няма да видите такова изобилие от красиви стоки, събрани на едно място: кристал, стъкло, порцелан, сребро. Няма как да разгледате всичко само за 5 дни, особено ако имате насрочени делови срещи, но си заслужава да опитате.


image

image

image




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: laval
Категория: История
Прочетен: 4100364
Постинги: 1370
Коментари: 2757
Гласове: 21961