Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2017 23:43 - Договорът с Македония
Автор: laval Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1153 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 07.08.2017 10:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Приветствам предстоящото подписване на договора между България и Македония на 1 август. Искрено се надявам той най-после да донесе сближаване на двете страни, в които живее един и същи (исти) народ. Прочетох внимателно договора и на български и на македонската норма и мога да кажа, че в него няма нищо притеснително за когото и да било, освен за Русия и Сърбия, които определено нямат никакъв интерес от добри отношения между нашите две страни. Това обаче нас не ни интересува. Важно е българи и македонци най-после да се разберем помежду си за всички спорни въпроси, да изчистим миналото и да гледаме заедно към иднината. Искам да вярвам, че този договор ще бъде само началото на общото ни по-добро европейско бъдеще. 1 август: Днес подписаният договор е вече факт, Слава Богу! Сега остава само да го ратифицират. Ами, дано да е скоро и успех!

image



Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, laval. Това е крачка на...
31.07.2017 07:43
Здравей, laval. Това е крачка напред, голяма. Противници на сближаването с Македония виждам Гърция, Сърбия, Великобритания и Русия. Великобритания е държавата, която най-много ни е порязвала, като винаги си гледа интересите по света. По стечение на обстоятелствата нейните интереси стават все по-близки с тези на Съединените щати.
Не зная защо, но на предните ти няколко теми се отварят някакви реклами и не мога да ги прочета, а заглавията са интересни.
Поздрави!
цитирай
2. rosiela - Дано.
31.07.2017 11:34
Пак добре, че стигнаха дотам. Много са опърничеви по-младите македонци, не са като едно време.
цитирай
3. shtaparov - Засега всичко върви добре: дано ...
31.07.2017 22:14
Засега всичко върви добре: дано чуждите ретрогради и техните ненормални слуги като Миленко,за които Договорът е неизгоден да не направят някой золум в последния момент,за да предотвратят неговото подписване.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: laval
Категория: История
Прочетен: 4142086
Постинги: 1372
Коментари: 2757
Гласове: 22165