Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2023 12:25 - МОДЕЛЪТ "РАДЕВ"....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1559 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 29.01.2023 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                               На Другаря крумбелосвеТ за просвещение:

МОДЕЛЪТ „РАДЕВ”, КОЙТО ОТ ДВЕ ГОДИНИ ТРЕСЕ СТРАНАТА НИ – НАГЛАСЕН ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ

    Какво представлява моделът „Радев”:

    Това е начин на управление на страната ни, която е демократична парламентарна република, но чрез т. н. служебни правителства с министри назначени от него, тя по същество е превърната временно в република, задкулисно управлява от президента. Конституцията ни разрешава тази простащина.

    Стратегията на този тип задкулисно управления е разработена в Кремъл. Целта й е да бъде управлявана страната ни, която е член на ЕС и на НАТО от президента, в случая национален предател, по начин, който е полезен за Путин и вреден за връзките ни с ЕС и НАТО. Пример за такава политика е препоръката на президента – никаква военна помощ за Украина, та да свърши по-бързо войната. Тази позиция на България е позорна, но вече има знак на признак, че излизаме от нея. С голямо закъснение обаче и много пасиви. Един от тях – вместо да си признаем подкрепата, играли сме задкулисно, дЕлили сме за оръжията с други мафиоти. И докато това траеше, други държави като Словения и др. се възползваха да се отърват от руските си оръжия и да се въоръжат с модерни. Ние – не!

     За да се стигне до този начин на управление на страната бе извършена сериозна подготовка, която завършваше един дълъг етап на опростачване на хората. В края на подготовката над който се извиси президентът ни как купол венчает собор. След съборването на работещото от него правителство, на ход бе парламентът. При този втори етап на борбата на суверена за щастие, мир и прогрес, с парите на олигарсите платената простащина вече занастоява да се уволни главния прокурор, осигуряващ чадър над престъпността в страната, постави се и началото на борбата срещу системните партии. В рзултат на политически инженеринг от президентството, превърнато в отдел на ФСБ в България, се появиха нови президентови партии като ИТН, Пепетата, Възраждане, Български възход. Засмуканите от тези популисти гласове на елесктората, съчетани с линията на противопоставяне на системните партии доведе до ситуация, в която партиите се смразиха, което бе и целта на ппезидента, започнаха да чертаят плътни червени линии. Факирката на тези линии бе Нинова, която плашеше суверена с оставка ако някой пристъпи начертаните от нея червени линия. Напомням, че за времето на една обиколка на Луната около Земята тя циклично начертаваше нова червена линия. Спорът между партиите, подкладен от пРезидента доведе до невъзможност да се състави парвителство на няколко пъти и той реши, че е време да поиска промяна – не задкулисно управление зад паравана на министри боклуци, а директно управление от него. Защото избраните депутати са неспособни да управляват страната – боклуци? – и затова той, като най-умен трябва да й стани кърмчия. След съборването на работещото правигтелство, а след него омаскаряването на парламента, сега идва третият рубеж, който Радев с помощта на Путин се опитва да прескокне и да застане официално начело на страната.    

    Напомням, как по време на протестите на суверена през 2021 г.  президентът влезе в парламента и каза, че истинският парламент е вън на улицата, а не тук в залата. Дипломатическия превод на това негово нАучно събщение според мен е:

    - Вие сте боклуци, народът ще ви измете и ще турне мен да го управлявам.

   За да достигне до мечтаната вершина - начело на президентска републшка, за следващите избори той има нов сценарий, чрез който да наекскременитра окончателно системните партии. Че те са тъпи и от тях нищо не става, това го потвръждават вече най-първите политоведи и професори, цитирам Професор ивО христоВ и социологът славИ василеВ, химнословници и псалмословници на Радев. Президнестка република!!!!, в един глас възкликват те. От партиите нищо не става. Същото го сака и младия политик и опитен комозитор, Слави Трифонов. Ще прави референдум за президентска рехублика. Референдум срещу еврото пък ще прави Копейкин.

   Само че нови президентови партии - абсолютни боклуци – тоя пенис вече не върви. На хората им писна к..о от толкоз много партии еднодневки, сформирани целево, напр. да разкрият истината за Брцелона или за кюлчетата, да настояват за разкриване същността на българската Мата Хари. Как няма на хората да им писне .ур. от тези тъпи номера.Зтова за новите избори се очертава да има само една нова партия, тази на Пеканов, която до тогава ще получи регистрация. За да го спаси от провал на изборите, Радев не го турна за служебен министър-председател, макар да го псалмослови. Ако имал няколко души като него, щял да турне най-доброто да управлява България.

   Има нов елемент обаче – вадене на скелети от гардероба. Първият скелет е Минчо Спасов, царист до толкова, колкото полковник Гундяев вярва в Бог, спящя кретка на ДС. Ще прави партия, ще влезе в парламента подобно на президнетвия човек Янев, с излъчване на шкаф за обувки, но що ще дири там? Ами кащвото Янев, вероятно, предходния човек на Радев, съглашателят с всички и всичко. И какво се очаква от него – ченгетата електорат на БСП да минат към тего. Другият скелет е Слави Трифонов. Той ще наклони везните към президнтска република, за което възкликва не само от неговата телевизия. Защото „Незнанието е сила”, нагодено за нас можем да кажем: Простащината е сила. 

    Мисля, че номерът на президнета този път няма да мине. Само зависимите /напр. пацифистите, зад чиито параван сега се крият подкрепниките на Путин/Радев/ считат това задкулисно управление на страната от олигарсти, начело на които е Раадеев за нормално. Нормален човек би гласувал за такова нещо само ако го е ебал луд. Има обаче и такива. Да сформира някой Инициативен комитет за избор на такъв човек за президент обаче трябва не само да го е ждръцал луд, но да има всекидневно дела с луди, напр. директор на клиника за луди в Курило, Карлуково и др. Известно е, че психологът става психопат, социологът – социопад, но да сформира някой Инициативен комитет за предлагане страната ни да стане президентска република начело с Радев, това може да бъде дело на нещо, „третирано” дълги години от много луди.

   Не изключвам възможността от поява на Инициативен комитет за следващите избори, с цел промяна статута на страната ни и преобръщането й в президнетска република. Ако такова нещо се появи, нивото директор на лудница няма да е достатъчно. Такова предложение предрожение би могло да дойде от директора на всичките лудници в страната. Или пък от Кремъл чрез т. н. русофилистици у нас....

                 image
                                      Мутри, вън от  ООН !

image
                                                   Мутри, вън от Парламента !





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183396
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031