Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2023 13:00 - Трол
Автор: laval Категория: История   
Прочетен: 855 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 18.09.2023 13:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Трол (на английски: troll) е чудовище в скандинавските народни поверия. В Интернет с термина трол се нарича човек, който непрекъснато публикува злостни материали или коментари, често срещу заплащане. Тук в blog.bg, във Facebook и Twitter се срещат доста руски тролове, които спамят нон-стоп. Такива тролове има и в българските медии.

Всеки ден се натъквам на тролски писания с отвратителни заглавия и съдържание, обикновено в услуга на Русия и против Запада и демокрацията. Също като копейките, от които троловете са част, те са изпълнени със злоба към всичко, което не е руско или съветско. Няма значение дали на тези тролове им се плаща или не за омерзителното им словоблудство. Те са същества, които не притежават и капчица човешка етика и морал. За трола няма нищо свято, нито родина. Вероятно си мислят, доколкото, разбира се, могат да мислят, че като наклепват Америка, Западна Европа, Украйна и дори България, то ще могат да променят естествения ход на човешката история. Ами аз имам новина за тях. Колкото и да се напъвате, долни тролове, то нищо не можете да промените. Демокрацията винаги ще е на правилната страна на историята. България ще остане член на НАТО и на Европейския съюз, а Украйна рано или късно ще изгони от своята територия руските орки. Съветските паметници ще изчезнат един по един от пейзажа на европейска България. Руските мекерета и предателите ще бъдат изметени на бунището на историята, където им е мястото. А Русия ще се разпадне.

От всички тролове най-гадни чудовища са тези, които се подвизават в blog.bg, защото не мога да ги блокирам, както правя с онези, които мерна из социалните мрежи. Няма да ги назовавам поименно, защото самите те много добре си се знаят, а и другите блогъри ги разпознават лесно и безпогрешно. Само ще им кажа, че им пожелавам всичките им кошмари скоро да се сбъднат и да бъдат отритнати с презрение от българското общество.

image




Гласувай:
13


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. petgrig - Браво
18.09.2023 15:47
за поста!
цитирай
2. laval - Благодаря
18.09.2023 17:41
за признанието!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: laval
Категория: История
Прочетен: 4150988
Постинги: 1372
Коментари: 2758
Гласове: 22190